Szeretettel üdvözöljük a Magtár Kft. Öntözési Irodájának  honlapján!  

 

Magtár - Mezőgazdasági gépek és ÖntözőrendszerekA Magtár Kft. több mint 30 éve van jelen a magyar mezőgéppiacon, így joggal tekinthető a hazai gépkereskedelem egyik meghatározó alakjának. Ez alatt az idő alatt számtalan gazdálkodóval és vállalattal kerültünk partnerkapcsolatba, azt talán mégis kevesen tudják, hogy az első gépek, melyek a Magtár Kft. közvetítésével kerültek értékesítésre, öntözőberendezések voltak. Azóta cégünk számos öntözési beruházásban vett részt, a néhány gépből álló kisebb beszerzésektől az egészen nagy, több száz hektáros öntözésfejlesztési projektekig. A Magtár Kft. a 2015. évre az egyik legnagyobb öntözőgép forgalmazóvá nőtte ki magát Magyarországon.

Az utóbbi időben a szántóföldi öntözés kérdése újra előtérbe került. Minden gazdálkodó látja, hogy mekkora előnyt jelent, ha függetleníteni tudja magát a sajnos egyre többször tapasztalható aszályoktól. Emellett az is nyilvánvaló, hogy az igazán jövedelmező kultúrák termesztése öntözés nélkül elképzelhetetlen, legyen szó akár hibridkukorica vetőmag előállításról, akár konzervgyári alapanyagok termesztéséről. Napjainkban tehát az eddig jórészt kihasználatlan öntözési infrastruktúra kezd éledezni. A már több évtizedes öntözési rutinnal rendelkező cégek és gazdálkodók mellett egyre több új termelő teszi meg az első lépéseket az öntözéses gazdálkodás felé. A gazdálkodók törekvése pedig az, hogy mihamarabb üzembe állíthassák első öntözőberendezéseiket, illetve hogy hatékonyabbra, korszerűbbre cseréljék kiszolgált technikájukat. 

Ebben a folyamatban mindenkinek szüksége lehet segítségre, hiszen az öntözés háttérfeltételeinek megteremtése nem egyszerű feladat. Az adott termőhelyre optimalizált, precíz tervek kidolgozásakor, a beruházáshoz szükséges engedélyek beszerzésekor valamint a kiválasztott technológiához legalkalmasabb gépek leszállításakor jól jöhet a Magtár Kft. Öntözési Irodájának műszaki segítsége. Emellett természetesen azok a partnereink is számíthatnak a szakmai támogatásunkra, akik technológiaváltás illetve -korszerűsítés miatt igényelnek szaktanácsadást vagy konkrét műszaki javaslatot. És ki lenne alkalmasabb egy ilyen feladatra, mint a Magtár Kft. Öntözési Irodája, aki amellett hogy több évtizedes öntözésfejlesztési tapasztalattal rendelkezik, képes minden vásárlói igényt a legkiválóbb minőségű termékekkel kielégíteni? Ráadásul a gépbeszerzés mellett ingyenesen vállaljuk az egyes beruházások kapcsán szükséges technológiai javaslatok elkészítését és a pontos tervezéshez szükséges táblaszintű geodéziai felmérést. Emellett természetesen folyamatos szaktanácsadással segítjük partnereinket az egyes beruházások műszaki és jogi háttérének megteremtésében is. Ennél jobb ajánlatot pedig aligha kínál ma más a piacon.

Termékeink:

Szolgáltatásaink:

  • Engedéllyel és tervezéssel kapcsolatos szaktanácsadás
  • Egyedi technológiai javaslat
  • GPS-es területfelmérés
  • Pályázati lehetőségek bemutatása
  • Rendszerek felépítése, beüzemelése
  • Finanszírozási lehetőségek
  • Országos szervizhálózat
  • Komplett hígtrágya-technológia

Bízom benne, hogy új honlapunkat böngészve minden kérdésére választ talál, és a jövőben Önnel is alkalmunk nyílik majd együtt dolgozni.

     
     Kövesdi Ádám
Öntözési iroda-vezető