Rendszerek felépítése,beüzemelése, gépfelújításEgy öntözésfejlesztési beruházás   nyilvánvalóan nem ér véget az öntözőberendezések leszállításával.

Akkor tekinthetjük befejezettnek, amikor a megvásárolt berendezések üzembe állnak, és az öntözés a tervezett paramétereknek megfelelően ténylegesen beindul.

Ehhez azonban a gépeket szakszerűen össze kell szerelni, a rendszereket fel kell építeni és végül be kell üzemelni.

Természetesen a Magtár Kft. minden egyes általa eladott berendezés kapcsán vállalja az adott gép szakszerű összeszerelését és beüzemelését, emellett ezt követően is örömmel áll partnerei rendelkezésére üzemelési kérdésekben.

Az önjáró berendezések felépítése során cégünk szerviz-szakemberei végzik a szerelésvezetést, mely biztosítja, hogy az öntözőrendszerek megfelelő minőségben, üzembiztos formában kerüljenek összeszerelésre.


Munkatársaink rendszeres gyári továbbképzéseken vesznek részt, így biztosítva a szükséges szakértelmet a legmodernebb technikák esetében is.
Az általunk forgalmazott termékek kezelési útmutatói honlapunk LETÖLTÉSEK menüpontjában elérhetőek.

 

Gépfelújítás:

Megfelelő karbantartás mellett is, az önjáró berendezések főbb alkatrészei egy idő után elhasználódnak. Ezen alkatrészek javítása sokszor nagyobb költséggel jár, mint maga a komplett egység cseréje. Cégünk szakképzett kollégái segítséget nyújtanak ezen öreg berendezések állapotfelmérésében, a felújításhoz szükséges alkatrészek ajánlatadásban, valamint igény esetén az alkatrészek cseréjében.

Ezen alkatrészek leggyakrabban:

-       villanymotorok

-       kerékhajtóművek

-       elektronikai elemek

    

   dízelmotoros szivattyú/generátor egység

o    szivattyú típusa: Cornell, (A hivatalos Európai Cornell képviselettel együttműködésben)

o    motor típusa: Iveco, JohnDeere, Caterpillar stb…  

o    generátor típusa: Linz, igény esetén Lima

Ajánlatunkkal kapcsolatban keresse kollégáinkat a KAPCSOLAT menüpont alatt.